Hovedside

Beskytt hjemmet ditt mot alle farer

Trådløs FG godkjent boligalarm med brannvarsling, vannskade-deteksjon, gassalarm og nødalarm. Viken Security er et FG godkjent sikkerhetsselskap.

Smartløsninger

Med appstyring av boligens sikkerhetssystem har man full oversikt, hele tiden. Integreres gjerne med andre systemer som kameraovervåkning og hjemmeautomasjon.

Vi gir deg valgfriheten

Viken Security sikrer din bolig mot innbrudd, brann og vannlekkasje

vs inbrud

Innbruddspakke

Bestill grunnpakken idag med overføring til alarmstasjon og vekterutrykning. Velg kameradetektorer om ønskelig. Fjernservice for enklere drift. Brukervennlig app medfølger. Fås i hvit og sort.

Brannalarmpakke

Bestill brannalarmpakken idag med overføring til alarmstasjon og vekterutrykning. Kan tilknyttes brannvesen. Godkjent etter krav om brannvarsling for nybygg og mindre næringsbygg.

Vannalarmpakke

Bestill grunnpakken idag med vannalarm inkludert. komplett med tilknytning mot alarmstasjon og vekterutrykning. Grunnpakken er FG godkjent og installeres av FG godkjent personell.

vsbase

Full sikring

Vi sikrer ditt hjem med full kameraovervåkning, IT sikkerhet, alarmsystem med brannvarsling og om ønskelig integrasjon mot Control 4 hjemmeautomasjon. Inkludert alarmstasjon og vekterutrykning. I tillegg får man et balltre av stål med AJAX logo som vist på bilde.

Viken Security AS © 2022 Alle rettigheter reservert